Vi tilbyder

Cad-Tegnestuen har stor erfaring

I undermenuen kan du læse mere om de forskellige opgaver vi arbejder med, det er både Boligbyggeri, Sommerhusbyggeri, Tilbygning/Ombygning, Erhvervsbyggeri, Halbygger/Landbrugsbyggeri og Bygherrerådgivning.

Cad-Tegnestuen er en stærk koordinator. Cad-Tegnestuen er stor tilhænger af skræddersyede løsninger med individuelle særpræg. Vi leverer moderne og funktionelle løsninger med blik for helheden, små detaljer og sammenhæng mellem nyt og gammelt. Cad-Tegnestuen har en professionel og proaktiv tilgang til arbejdet. Det giver vores kunder gennemarbejdede resultater, som holder i lang tid fremover. Cad-Tegnestuen vælger materialer, som kræver et minimum af vedligeholdelse, og vi tror på grønne løsninger. Miljøet er vigtigt for os, selvom byggeri er kræver mange ressourcer fra start til slut og efterfølgende i drift.

Vi overholder aftaler, tid og budget, og minimerer overraskelser, for vi holder hånd i hanke med alt. Cad-Tegnestuen har omfattende teknisk viden, og kun det bedste er godt nok. Vores kunder kan derfor vide sig sikre og trygge med deres projekt i vores kyndige hænder. Kundernes penge udnytters optimalt og holdbare løsninger giver vores kunder bæredygtigt byggeri langt ud i fremtiden. Cad-Tegnestuen samarbejder med kompetente sparringspartnere, så vi sammen opnår de bedste løsninger til kunderne. Det er godt at supplere hinanden, så hver gør det, som de er bedst til. Når tværfaglighed dyrkes, opstår der innovative løsninger.  Ligesom miljøet er af stor vigtighed for Cad-Tegnestuen, så er vores medarbejdere lige så vigtige. Når I kontakter Cad-Tegnestuen, vil I mærke den positive ånd, som hersker hos os. Vi brænder for vores arbejde og vores kunder. Kig gerne forbi Cad-Tegnestuen eller ring til os og aftal et uforpligtende inspirationsmøde.

  • 1. Opstart

  • 2. Skitseforslag

  • 3. Myndighedsprojekt

  • 4. Udbudsmateriale

  • 5. Udførsel

  • 6. Afslutning

Det er vigtigt for os at vi har kendskab til jeres ønsker og behov for jeres kommende projekt. Derfor holder vi altid et møde samt ser på jeres hus eller grund. På den måde får vi kridtet banen rigtig op fra starten.

Du vil få en kvalificeret rådgivning der tager højde for arkitektur, teknik, tid, funktionalitet og økonomi samtidig med dine egne behov.

Vi hjælper også med at finde den perfekte grund til jeres projekt hvis dette skulle være nødvendigt, på denne måde er vi med fra starten og dit projekt kan bedst muligt realiseres.

Vi har nu udarbejdet en skitse der indeholder 3D tegning der giver dig et indblik i hvordan projektet vil ende ud med at se ud. Samtidig udarbejder vi tegninger der giver et indblik i størrelse, placering og orientering i forhold til sol, lys, natur osv. Du vil også modtage plantegninger og eventuelle materialevalg.

Når skitseforslaget er godkendt, går vi igang med myndighedsprojektet. Det dækker over ansøgning om byggetilladelse, hvor vi sender tegninger, placering, kloakering, adgangsveje mm. Vi sørger for at lovkrav er overholdt, og med vores erfaring har vi lettere ved at kommunikere med kommunen skulle der opstå problemer med at få ansøgningen om byggetilladelsen igennem.

Vores materiale danner rammerne for den prissætning som entreprenører giver efter udbudsrunden. Vi rådgiver i valget af entreprenør ud fra de forskellige tilbud og vores erfaringer med de enkelte entreprenører og deres styrker.

Når valget af entreprenør er truffet, bliver en kontrakt udarbejdet mellem bygherre og entreprenør.

Det er CAD-Tegnestuen der varetager bygherrens interesser på byggepladsen så vi sikre at projektet bliver udført i overensstemmelse med det planlagte og med de rette elementer. Det er en stor fordel at have en arkitekt tilknyttet til at rådgive, vi har nemmere ved at få overblik og samtidig kommunikere med de forskellige parter.

Det er altid en god følelse når projektet er i mål, og projektet er færdigt. Vi bestræber os altid på at i kan stå i jeres drømmehus og føler at denne investering har været postiv igennem hele processen. Er du intresseret i at hører nærmere om dit drømmeprojekt så kontakt os nu på 96 23 01 31 eller på mail mail@cad-tegnestuen.dk