Boligbyggeri

Er du interesseret i arkitekt tegnet nybyggeri, villa, nyt hus, sommerhus, lavenergihus og passivhus? Du skal ikke være mangemillionær eller multimillionøse for at få et arkitekttegnet hus. CAD viser, hvordan du får et arkitekttegnet hus, selvom du ikke er multimillionær.

Hvordan  får du et arkitekttegnet hus uden at eje millioner

Først skal arkitekten betales, derefter skal hus og byggegrund betales. Er der så råd til dyr arkitekt? Ja, heldigvis. Større er ikke altid bedre, for optimal udnyttelse af kvadratmeterne er vigtig. Kontakt os tidligst muligt, og vis os byggegrunden først. Cad-Tegnestuens bygningskonstruktør undersøger: Vender dit kommende soveværelse ud mod trafikeret vej m.m.? Dit nye lavenergihus m.m. skal udnytte byggegrunden optimalt. Tag dit udkast med til vores møde, hvis du har et udkast på papir e.lign.

Årlig arkitekturpris

Danske Boligarkitekter giver årligt arkitekturprisen, IdéPrisen, til et vellykket arkitekttegnet projekt. Ejeren af en arkitekttegnet bolig modtager prisen. Et arkitekttegnet hus er en betragtelig investering. Det sker oftest kun en gang i livet. Byggegrundenes priser varierer. I større byer samt i forstæderne er byggegrundene dyrere. Mange tror, at landlige byggegrunde giver råd til arkitekttegnet hus. Det er ikke hele sandheden. Man kan reducere antal kvadratmeter og statusmæssige byggematerialer. De fleste kan få et arkitekttegnet hus. Prisen løber ikke op i mere end prisen for et parcelhus på attraktiv byggegrund nær det centrale København.

Vi levere bæredygtige huse

Vælg et hus som vi arkitekttegnet – fx sommerhus. Cad-Tegnestuen leverer bæredygtige huse, lavenergi hus m.m. Om du vælger du funkis eller anden arkitekturtype er en af dine første beslutninger. Dernæst skal Cad-Tegnestuen kende dine økonomiske rammer. Med et arkitekttegnet hus er du sikret nybyggeri til aftalt tid, fair pris og samtidig rig chance for at give din bolig dit personlige præg.

Står du med en sommerhus drøm?

Vi rådgiver og arkitekttegner også sommerhuse. Her kombinerer vi dine ideer med vores erfaring så dine sommerhuse drømme bliver til realitet. Du får stor indflydelse på dine sommerhusedrømme både indvendigt og udvendigt. Samtidig er det en kæmpe oplevelse at være med fra streger på papir frem til færdigt hus.

Et arkitekttegnet sommerhus kræver ikke flere millioner, selvom det er skræddersyet til dig. Samtidig er det tegnet akkurat til din byggegrund, og det er et kvalitetsstempel. Det betyder at salgsprisen på dit arkitekttegnet sommerhus bliver forhøjet hvis det en dag skal sælges modsat et almindeligt typehus.