Cad-Tegnestuen har bred erfaring, når det kommer til projektering og skitsering af nybyggeri og ombygninger. Kontakt os gerne med dit kommende byggeri, så kan vi tage en uforpligtende snak på godt dansk. Cad-Tegnestuen har fokus på at hjælpe dig videre med dit byggeri. Dit projekts endelige designfase er faktisk selve projekteringen. Her er der fokus på købsspecifikationer, bevis på designverifikation samt konstruktionstegninger. Dette arbejde kan danne grundlag for eksempelvis myndighedsgodkendelse og evt. tredjepartsverifikation. Dit projekt begynder først med en idé. Ved hjælp af skitser bliver denne idé videreført. Skitserne sendes ud til nogle sparringspartnere, kolleger m.fl. En skitse indleder, former samt planlægger dit projekt i faser. Skitserne danner basis for det kommende udviklingsarbejde. Den rette software er et vigtigt værktøj til høj kreativitet.

Cad-Tegnestuen har bred erfaring, så spørg os

Cad-Tegnestuen er specialister på flere områder inden for arkitekt- og ingeniørarbejde. Den erfaring kan du også få glæde af, og vores kompetencer spænder vidt og bredt på tværs af fag. Cad-Tegnestuen giver dig løsninger, der virker i praksis, så brug gerne os som praksis arkitekt. Med Cad-Tegnestuen får du topkvalitetsarbejde, der overleveres til tiden, og som ikke sprænger budgettet. Cad-Tegnestuen har også øje for det helbredsmæssige, sikkerhedsmæssige og miljømæssige. Derfor tilbyder vi dig risikovurderinger for at værne om mennesker og miljøet. Cad-Tegnestuen opnår gerne de nødvendige godkendelser og tilladelser på dine vegne såsom lov- og miljømæssige krav.

Cad-Tegnestuen har overblik over nationale standarder, myndighedskrav samt lovmæssige rammer. Søg derfor trygt bygherrerådgivning hos os. Vi er ikke de dyreste, men vi har styr på tingene.

Vi har bred erfaring i projektering

Når du vælger Cad-Tegnestuen til at forestå din projektering, får du flere ting med i prisen. Eksempelvis omfatter projekteringen procesteknik, projektledelse, teknisk sikkerhed, el m.m. Andre eksempler herpå er konstruktionstegninger og tekniske rekvisitioner, opstart og i idriftssættelse.

En virtuel arbejdsmodel er den spæde start, og den raffineres i de kommende faser i projektet. De forskellige partnere i et projekt har forskellige roller og forskellige ansvarsområder. Nogle sørger for det kreative, medens andre har ansvar for, at dit nybyggeri m.m. bliver stående. Et eksempel på et vigtigt stykke sofwareværktøj er AutoCAD, som er udviklet af arkitekter i 1984, til alt fra skitsering over konceptudvikling og til projektering. Det anvendes til facadedesign, regelbaserede beregningsmodeller samt gode visualiseringer. Det anvendes af arkitekter, entreprenører, ingeniører m.fl. til design af landskaber, indretning, bygninger m.m.