Tilbygning

Cad-Tegnestuen yder projektering og skitsering af nybyggeri og ombygninger. Cad-Tegnestuen leverer skræddersyede løsninger efter dine ønsker. Cad-Tegnestuen fører mange af dine drømme ud i livet. Har du et nyt hus – arkitekttegnet eller ikke – så tilbyder Cad-Tegnestuen dig en nænsom tilbygning eller ombygning. Vi leverer løsninger, som matcher helheden og sikrer flotte resultater. Man investerer måske kun en gang i livet i et sådant projekt. Når du vælger Cad-Tegnestuen, koster det ikke en herregård. Cad-Tegnestuen tilbyder flere løsningsforslag inden for dit budget. Vi beder gerne om priser fra mere end en håndværker i hver kategori.

Få skræddersyede løsninger helt efter dine ønsker

Skal din gamle carport rives ned, så du kan få en moderne tilbygning med smart carport med integreret badeværelse m.m., så kontakt os. Samtidig kan Cad-Tegnestuen modernisere din boligs facader og klimaskærm. Du kan også få en ny og større terrasse forbundet til stue og køkken. Alt sammen tilpasser Cad-Tegnestuen det øvrige af dit hus og husets linjer, så dit træværk, døre og vinduer danner en flot helhed. Måske ønsker du, at dit gamle køkken og stuen får nye placering i forhold til husets øvrige rum? Cad-Tegnestuen kan lave om på væggenes placering med mere lys og luft samt bedre plads. Eksempelvis kan spildplads såsom værelsesgange reduceres.

Skal du have lavet en tilbygning eller ombygning så besøger vi dig

Cad-Tegnestuen besøger dig, så vi sammen kan drøfte mulighederne. Vores bygningskonstruktør har stor erfaring og god rådgivning, så dine kvadratmeter udnyttes optimalt. Lad Cad-Tegnestuen løse pladsproblemerne med en tilbygning eller andet. En tilbygning er ofte lettere opnåelig end at udvide huset med 1.sal. Det klæder ofte et nyere parcelhus bedre, så helheden er i top. Ved ældre huse kan en moderne tilbygning være vanskelig at få til at harmonere med det ældre hus og dets stil. Det vil også reducerer havens areal. Valget kan være en svær balancegang, så det er klogt at få rådgivning af Cad-Tegnestuen.

Din tilbygning kan påvirke dit sollys og udsigt, og skal ikke ødelægge din hyggelige have. Den rette tilbygning kan pynte og give huset et stilmæssigt løft. Den synlige ydre skal kræver også vigtige overvejelser om materialer, farver m.m. Din nye tilbygning og eksisterende hus skal harmonere optimalt – både funktionelt, stilmæssigt m.m. Du skal huske på, at jo bedre huspriserne er i dit kvarter, desto bedre kan det betale sig.