Om os

Mangler du et arkitekt, arkitektfirma Nordjylland el.lign.? Cad-Tegnestuen tilbyder kunderne at tegne, yde rådgivning samt projektering. Cad-Tegnestuen ligger i Hjørring. Cad-Tegnestuen har mange års erfaring i arkitekt- og ingeniørarbejde såsom nybyggeri, nyt hus, tilbygning m.m.

Cad-Tegnestuen arbejder som arkitekt og arkitektfirma i Hjørring, Brønderslev, Skagen, Frederikshavn, Sæby, Aalborg og Nordjylland m.m. Cad-Tegnestuen blev etableret i 1998 af Morten Madsen. Han er uddannet bygningskonstruktør. Ligesom de øvrige medarbejdere hos Cad-Tegnestuen brænder han for sit arbejde. Når du møder Cad-Tegnestuen, er vores engagement er tydeligt. Cad-Tegnestuen tæller tre ansatte, og vi er klar til at tilbyde dig projektering, bygherrerådgivning m.m.

Cad-Tegnestuen tilbyder kunderne at tegne, yde rådgivning samt projektering

Vores tegnestue er eksperter i byggeteknisk rådgivning. Cad-Tegnestuen prioriterer flere egenskaber højt. Det er egenskaberne funktionalitet, design, kvalitet og minimal vedligeholdelse. Vi vil tilbyde dig det bedste til prisen. Løsninger fra Cad-Tegnestuen er holdbare, funktionelle og skræddersyede, så de passer til dine ønsker. Cad-Tegnestuen lytter opmærksomt til vores kunders ønsker. Det giver de bedste resultater og ekstra motivation.

Drømmer du om lavenergihus, arkitekttegnet hus, passivhus m.m.? Cad-Tegnestuen viser dig den korteste vej til målet. Du kan samtidig spare penge hos Cad-Tegnestuen. Du får muligheden for at få skitseret forskellige ideer og tanker på papir. Så længe mulighederne kun vises på papir, er det billigere end at udføre. Det koster kun en brøkdel af, hvad det koster at ændre et byggeri, som er opstartet. Misforståelser minimeres også, når vi får syn for sagen. Det er et godt udgangspunkt.

Vi er din arkitekt i Nordjylland

Cad-Tegnestuen anvender moderne 3D-tegnesprogrammer som værktøj. Derfor kan vi vise dig dit nybyggeri m.m. som skitser, før byggeriet startes op. Herudover har Cad-Tegnestuen et solidt håndværksmæssigt kendskab. Dette er en klar fordel af hensyn til byggetegningernes bygbarhed og kendskab til byggematerialer. Som en naturlig del af vores store engagement i vores arbejde, følger Cad-Tegnestuen med i udviklingen vedrørende konstruktioner, arkitektur og materialer. Desuden har vi også et vågent øje på lovændringer o.lign. Vi har en kreativ tilgang til opgaverne og leverer projektering inden for kortest mulig tid.

Cad-Tegnestuen yder forskelligt arkitekt- og ingeniørarbejde inden for byggeri. Det er fx tilbygning, nybyggeri (parcelhus, sommerhus, erhvervsbygninger, lavenergihus, landbrugsbyggeri m.m. Herudover kan Cad-Tegnestuen klare anmeldelser og byggeansøgninger, energiberegning og tilsyn under opførelse.

Kontakt os pr telefon 96 23 01 31 og fortæl os dine boligdrømme m.m.